Set de 4 perne pentru scaun Marlow Home Co, textil, gri, 7 x 40 x 40 cm

108,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 1
Cod produs - SKU PVDBF8034.88360868C

Descriere

Faceti scaunele mai confortabile, adaugand in acelasi timp un strop de culoare stralucitoare, cu acest set de perne pentru scaune de gradina!

Cu un design universal, aceasta perna de sezut se potriveste oricarui scaun de gradina si este adecvata in orice decor de exterior. Este fabricata din poliester 100%, ceea ce o face rezistenta si durabila. De asemenea, este perfect potrivita atat pentru utilizare in interior, cat si in exterior, oferind o experienta de sedere excelenta si de lunga durata. Cusaturile de calitate de pe margini ii asigura pernei multi ani de utilizare. De asemenea, perna are doua seturi de snururi, pentru a fi usor fixata pe scaun.

Detalii: 

Culoare: gri

Material: textil

Dimensiune: 7 x 40 x 40 cm

Detalii

SKU
PVDBF8034.88360868C
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.