Set de 4 pungi pentru imbracaminte cu geanta de pantofi FR FiRiO®, negru, 100 x 60 cm

39,00 Lei (TVA inclus) 60,00 Lei valabil pana la 07 iul.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SB07YWM4DTP

Descriere

Indiferent dacă călătoriți sau acasă: gențile de haine de la FiRiO vă oferă o protecție optimă împotriva umezelii, moliilor, mucegaiului și vă mențin hainele proaspete și rezistente la cute. Calitate premium: gentile de haine de la FiRiO sunt realizate din materiale special selectionate si sunt supuse unor cerinte speciale de calitate. Material de suprafață: capacul articolului de îmbrăcăminte este realizat din țesătură nețesută fără acid de 120 g/m². Geanta de haine de 100 x 60 cm ofera o dimensiune optima pentru costume, jachete, jachete, camasi, bluze sau rochii; in geanta de incaltaminte de 40 x 30 cm puteti depozita cu usurinta incaltamintea potrivita.

Durabilitate: datorită manoperei de înaltă calitate a cusăturilor, marginilor exterioare și fermoarului, este garantată o durată lungă de viață. Rezistent la apă: datorită structurii speciale a țesăturilor, articolele de îmbrăcăminte sunt protejate chiar și de ploaie și zăpadă.

Respirabil: materialul respirabil menține prospețimea prețioaselor tale piese preferate și este, de asemenea, extrem de rezistent la rupere și robust.

Depozitare fără riduri: în interiorul sacului de costum, articolele de îmbrăcăminte pot fi depozitate cu ușurință fără cute.

- Fermoare deosebit de robuste: datorită unui mecanism îmbunătățit cu fermoar, această husă de protecție costum este potrivită pentru utilizarea pe termen lung.

Fereastra de vizualizare: fereastra de vizualizare integrată permite o vizualizare rapidă a conținutului din geanta de costum.

Compartiment suplimentar de depozitare: în compartimentul mare de 20 x 20 cm există spațiu pentru accesorii și altele

- Confortabil de utilizat: datorită știfturilor puternice de presă și curelelor de transport moi, capacul nostru pentru haine vă permite să transportați piesele preferate cu o potrivire super ușoară și necomplicată.

Detalii:

Culoare: negru

Dimensiuni: 100 x 60 cm 


Conținutul casetei:

4 x geantă de haine și 1 x geantă de pantofi gratuită.

Detalii

SKU
SB07YWM4DTP

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.