Set de 6051 margele si 3 bastonase pentru Craciun Amycute, acril, rosu/alb/transparent

45,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 53
Cod produs - SKU PX001UKV1KZ

Descriere

Setul Amycute pentru Crăciun conține 6051 margele din acril în culorile roșu, alb și transparent, alături de 3 bastonașe. Acest set este ideal pentru a crea decorațiuni festive personalizate și unice. Mărgelele sunt perfecte pentru realizarea de brățări, coliere, ornamente pentru brad sau alte proiecte de artizanat legate de sărbătorile de iarnă. Acrilul oferă un aspect strălucitor și o durabilitate excelentă, iar combinația de culori adaugă un strop de magie și culoare creațiilor tale. Bastonașele incluse ajută la îmbinarea și fixarea mărgelelor, facilitând realizarea designurilor dorite.

Detalii: 

Culoare: rosu/alb/transparent

Material: acril

Dimensiuni margele: 4/14/20/24 mm

Dimensiune bastonas: 8 cm

Detalii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.