Set de 9 foi cu tatuaje temporare pentru copii Qpout, hartie, multicolor, 12 x 7,5 cm

51,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001ENS8SB

Descriere

Tatuaje temporare pentru copii care schimbă culoarea: Setul conține 9 foi de autocolante unice temporare pentru tatuaje cu mai mult de 110 modele în diferite teme, cum ar fi fluturi, mașini, pisici, petrecere hawaiiană, Ziua Mamei și multe altele. Cu un design inovator, culoarea modelului de tatuaj este schimbată de la lumină la întuneric sub lumina soarelui sau razele ultraviolete. Tatuaj cu gradient de culoare: tatuajul nostru are o culoare strălucitoare, iar culoarea tatuajului se schimbă de la lumină la întuneric atunci când este expus la lumina soarelui sau la tuburi fluorescente UV ultraviolete timp de cel puțin 30 de secunde. Cu cât timpul de expunere este mai lung, cu atât culoarea devine mai închisă la culoare. Dacă nu este iradiat pentru o lungă perioadă de timp, tatuajul devine din nou mai luminos. Mare distracție pentru cei mici!

Detalii:

Material: hartie

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 12 x 7,5 cm 

Detalii

SKU
SX001ENS8SB
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.