Set de banda de corp/imbracaminte cu tampoane pentru mameloane si banda mamara fata/verso Tbwisher, roz, 5 m x 1,6 cm

45,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001LB7Z49

Descriere

Fixează: Decolteu adânc și decolteu pătrunzător. Rochii cu tivuri deschise. Topuri în stil wrap. Topuri tub, manșete halter, șosete și bijuterii. Tbwisher Secretele benzi de frumusete de moda sunt benzi față-verso cu adeziv profesional pentru repararea rapidă și protecția dulapului. Benzile de corp/îmbrăcăminte TBWISHER se lipesc eficient de piele și țesătură fără a lăsa reziduuri, păstrând în același timp hainele perfect fixate. Acum este mai ușor să porți decolteuri adânci și topuri sexy fără să-ți faci griji că expui prea mult din greșeală. Cu tbwisher Secretele banda de frumusete de moda, secretul tau este în siguranță cu noi.

Detalii:

Culoare: roz

Dimensiuni: 5 m x 1,6 cm 


Detalii

SKU
SX001LB7Z49

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.