Set de creatie bijuterii Ornaland, 1710 piese, lut, multicolor, 6 mm

54,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001C56CUH

Descriere

Conținutul ambalajului: 1710 buc margele plate rotunde din lut polimeric; 313 bucăți de mărgele de lut de cal de flori; 100buc CCB margele din plastic; 20buc margele de perle imitație de plastic alb; 20 de bucăți de mărgele de lut cu tematică fructată; 40buc amestecat margele lampa ochi rău.Aplicație largă: Potrivit pentru margele, brățări pentru copii, coliere, ornamente, glezne, lanțuri, cercei, fabricarea bijuteriilor, accesorii pentru păr, album de colecție, cusut, carcasă de telefon, decoruri cu rame de imagine, decorațiuni macramé, decoruri pentru casă și alte proiecte meșteșugărești de artă do-it-yourself.

Detalii:

Material: lut

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 6 mm 

Detalii

SKU
SX001C56CUH

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.