Set de husa si 2 folii de protectie pentru Redmi Note 11 / 11S Foreverluck, piele PU/sticla securizata

35,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU PX001GR913B

Descriere

 Am constatat că majoritatea tocurilor PU de pe piață au aceleași vulnerabilități și pot dispărea cu ușurință în timp. Datorită acestui ultim material îmbunătățit, putem face acum portofele cu cea mai mare îmbunătățire în acest domeniu: mai moi, mai durabile, frumoase și mai protectoare. De ce alegem materiale de a doua generație?] Datorită utilizării materialelor avansate și a designului compact, capacul portofelului nostru din piele Redmi Note 11 / 11S arată elegant și se simte super moale. Puteți ține acest portofel cu o mână fără să vă simțiți stângaci. Folioul portofelului extern are proprietăți rezistente la șocuri și zgârieturi. Carcasa internă mată ultra-subțire poate ține ferm telefonul mobil.

Detalii:

Material; Piele PU/sticla securizata

Culoare: albastru

Compatibil cu  Redmi Note 11 / 11S

Detalii

SKU
PX001GR913B
Categorii
Material
Piele PU, sticla securizata

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.