Set de petrecere cu fotbal Ungfu Mall, verde/alb, poliester, 150 x100 cm / 12 cm

48,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001KAN6GH

Descriere

Pachetul include: 1 x fotbal ziua de nastere fundal foto, 12 x balon de model de fotbal (4 x verde + 4 x verde deschis + 4 x alb); Dimensiunea fundalului este de 150 cm x 100 cm. , suficient de mare pentru a vă decora petrecerea de ziua ta și petrecerea de ziua de naștere cu tematică fotbalistică și îndeplinește cerințele foto.Contextul petrecerii de fotbal: Fundalul petrecerii aniversare de fotbal este imprimat cu baloane de fotbal și litere "La mulți ani" la suprafață, potrivite pentru o petrecere tematică de fotbal care poate fi o discuție despre petrecere ca un fundal frumos pentru decorațiunile tematice.

Detalii:

Material; poliester

Culoare: verde/alb

Dimensiuni: 150 x 100 cm / 12 cm 

Detalii

SKU
SX001KAN6GH
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.