Set de petrecere pentru ziua recunostintei KKSJK, hartie/latex, rosu/alb, 30 cm

54,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 20
Cod produs - SKU PB08PYVM4ZJ

Descriere

Bine ați venit acasă: pentru a vă simți instantaneu nou-veniți acasă, decorațiuni pentru reuniuni de familie, petrecere de Ziua Recunoștinței, petrecere de încălzire a casei, petrecere de Ziua Recunoștinței. De asemenea, îl puteți pregăti ca un cadou pentru a vă întâmpina copiii acasă. Pachetul include: 30 x baloane (rosu, alb), 6 x flori din hartie absorbanta (rosu, alb), 1 x banner de bun venit acasa. Baloanele imprimate "Welcome Home" sunt absolut atrăgătoare. Adăugați culori frumoase casei sau grădinii dvs. Calitate excelentă: cardul de hârtie artizanală durabil face ca literele albe să apară luminoase și clare. Culorile maro și alb se potrivesc perfect și stabilesc un ton cald pentru sărbătorile de familie, precum și pentru decorarea vieții de zi cu zi.

Detalii:

Material: hartie/latex

Culoare: rosu/ alb

Dimensiuni: 30 cm



Detalii

SKU
PB08PYVM4ZJ
Categorii
culoare
Alb, Roșu
Material
hartie, latex

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.