Set de saltea si perna cu presopunctura Rakhi, ABS/bumbac/burete, negru/alb, 63 x 40 cm / 35 x 9,5 cm

68,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001FFHRE9

Descriere

Multi-relief si terapie: covorasul de presopunctura iti ofera relaxare totala pentru a realiza o terapie de tip acupunctura, reduce durerea, stresul si tensiunea. Se poate îmbunătăți, de asemenea, somn, circulatia sangelui si starea de spirit, precum și creșterea nivelului de energie. În doar 10 minute pe zi, vă veți simți sănătoși și întăriți. Ideal pentru relaxare și meditație. Stimulează și face bine: presiunea acelor creează stimuli mici care pot stimula circulația sângelui, pot crește bunăstarea proprie a organismului și pot armoniza corpul și mintea. Utilizarea regulată poate îmbunătăți simptomele, cum ar fi dureri de cap, umăr, spate și articulații, tensiune și tulburări de circulație a sângelui.

Detalii:

Material: ABS/bumbac/burete

Culoare: negru/alb

Dimensiuni: 63 x 40 cm  / 35 x 9,5 cm 

Detalii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.