Set pentru desen AGPtEK, 141 piese, lemn, multicolor

71,50 Lei (TVA inclus) 110,00 Lei valabil pana la 07 iul.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 1
Cod produs - SKU PX0018KCWYV

Descriere

Desenul poate permite tinerilor și copiilor să facă progrese mari în ceea ce privește arta, funcționarea creierului, abilitățile atletice și imaginația. În același timp, îi poate ajuta să aibă o gândire productivă la o vârstă fragedă. În plus, îi poate învăța pe copii cum să numere, să scrie și să deseneze. Cu ajutorul acestor instrumente de desen, puteți doar să vă lăsați iPad-ul deoparte și să începeți să vă concentrați pe creația de arte plastice.

Detalii:

Culoare: multicolor

Material: lemn

Numar de piese: 141 

Pe langa toate instrumentele de baza pe care ti le punem la dispozitie pentru desen, este dotata si cu un bloc de desen cu 50 de coli. Caracteristicile hârtiei sunt utilizate de 100GSM împreună cu dimensiunea A4, care este cea mai potrivită pentru toate tipurile de desene și lucrări creative, cum ar fi schița sau portretul. Nu trebuie să vă faceți griji că rupeți ușor aceste bucăți de hârtie.

Detalii

SKU
PX0018KCWYV

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.