Statie de incarcare cu ventilator de racire pentru PS5 Slim si controllere Fastsnail, metal/plastic, alb

190,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU PX001WNOGNJ

Descriere

Suportul de răcire pentru consola PS5 slim este special conceput pentru PlayStation5 Slim Digital & Discs Edition, stația de încărcare pentru PS5 slim echipată cu port de încărcare pentru controler dublu poate încărca controlerele DualSense, de asemenea, pentru dualSense controlere de margine. Și aceeași culoare ca și consola ps5 slim, este cel mai bun înlocuitor pentru suportul de bază vertical oficial. (Notă: setați porturile USB ale consolei pentru PS5 să furnizeze întotdeauna modul de alimentare).

Stația de încărcare a controlerului pentru PS5 slim poate încărca complet 2 P5 dualsense/original durează 3-4 ore, pentru 2 controlere P5 edge durează 2,5-3 ore simultan. Indicatoarele LED arată clar starea de încărcare, Pictograma roșie a controlerului: Încărcare, Pictograma albastră a controlerului: Complet încărcat/standby. Stația de încărcare are 3 porturi USB 2.0, pentru transmiterea datelor, de asemenea, poate conecta diferite dispozitive, cum ar fi mouse, tastatură sau alte dispozitive USB.

Detalii: 

Culoare: alb

Material: metal/plastic

Sistemul de răcire pentru PS5 slim are un ventilator cu 3 viteze cu design redus de zgomot, Accesoriile de răcire scot aer cald din partea de jos a consolei pentru a promova o mai bună circulație a aerului, disipare eficientă a căldurii.

Suportul de răcire RGB are un cerc de lumini LED reci, are 9 moduri de lumină cu funcție de memorie luminoasă, inclusiv respirație de culoare, flux de culoare RGB și 7 moduri monocrom, apăsați butonul de lumină pentru a comuta modul 

Detalii

SKU
PX001WNOGNJ
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.