Sticla termica Koodee, otel inoxidabil/silicon, albastru/negru, 470 ml

53,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 4
Cod produs - SKU PX001FXOM0D

Descriere

Modelele drăguțe și interesante vor aduce fericire și noroc copiilor, le va plăcea să bea apă datorită sticlelor interesante. Șabloanele de imprimare cu desene animate pe care le oferim sunt suficiente pentru a satisface hobby-urile copilului dumneavoastră. Aceste modele sunt imprimate 3D, nu vor dispărea niciodată. Sticla de apă incitantă a câștigat imediat favoarea copiilor.

Detalii: 

Culoare: albastru/negru

Material: otel inoxidabil/silicon

Capacitate: 470 ml

 Koodee adoptă cea mai recentă tehnologie de izolare: procesul de placare cu cupru, care poate menține băuturile reci timp de 24 de ore și băuturile calde timp de 12 ore. Fie că merg la școală, fie că ies în aer liber, copiii pot bea apă la temperatura potrivită pentru a-i ajuta să se hidrateze în orice moment.

Detalii

SKU
PX001FXOM0D

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.