Stilou pentru iPad Jshru, aluminiu, negru, 165,5 x 9 mm

87,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 84
Cod produs - SKU PX001KE6I5J

Descriere

Jshru Apple Pen vine cu Tehnologia Palm Rejection, vă permite să vă plasați confortabil mâna pe ecranul iPad fără mănușă și să scrieți și să desenați mai natural, ca pe hârtie. Datorită designului magnetic al creionului iPad, acesta poate fi atașat pe partea laterală a iPad-ului, astfel încât creionul iPad nu se va rostogoli sau nu se va pierde atunci când trebuie să vă odihniți, mai convenabil de utilizat și transportat.

Detalii: 

Culoare: negru

Material: aluminiu

Dimensiune: 165,5 x 9 mm

Compatibil cu iPad 6/7/8/9th Gen✅, iPad mini 5/6th Gen✅, iPad Air 3rd Gen✅, iPad Air 4/5th Gen✅, iPad Pro 1st/2rd/3th Gen (11") și iPad Pro 3rd/4th/5th Gen (12.9")✅, Vă rugăm să confirmați modelul dispozitivului înainte de a cumpăra.❤️❤️Sfaturi: Jshru iPad Pen Not compatibil cu ❎iPad Pro 12.9'' 1a/a doua generație și alte modele, ❎iPhone, ❎dispozitive Android sau Microsoft.

Detalii

SKU
PX001KE6I5J
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.