Suport de birou pentru laptop Bontec, metal/lemn, negru, 80 x 41 x 76,5 cm

346,00 Lei (TVA inclus)
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 2
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU SX001A7UCQ7

Descriere

Orele petrecute în fața unui computer sunt obișnuite în viața de zi cu zi, fie acasă, fie la serviciu, punând provocări pentru postura și sănătatea generală. Având în vedere acest lucru, echipa BONTEC a proiectat acest dispozitiv de ridicare ergonomic cu cadru în X, reglabil în înălțime, pentru computerul dvs., care poate trece cu ușurință de la modul stand la cel așezat, permițând utilizatorilor să-și schimbe pozițiile în timpul lucrului.

Detalii: 

Convertorul nostru de birou în picioare poate fi reglat la orice înălțime doriți, între 115 mm și 505 mm, folosind mecanismul de ridicare controlat de arcul cu gaz.

Treceți de la șezut la stat într-o mișcare lină folosind mecanismul de ridicare cu arc cu gaz. Nu numai că vă poate asigura că tranziția este lină, dar vă permite și să vă alegeți înălțimea ideală între 115 mm și 505 mm. Arcul de gaz a fost testat pe larg și este de lungă durată.

Material: metal/lemn

Culoare: negru

Dimensiune: 80 x 41 x 76,5 cm

Detalii

SKU
SX001A7UCQ7
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.