Termometru digital pentru carne Hualans, silicon/otel inoxidabil, rosu/negru/argintiu

25,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 185
Cod produs - SKU PX001NHBXPD

Descriere

Termometrul digital pentru carne Hualans este un instrument esențial pentru orice pasionat de gătit, oferind o măsurare precisă a temperaturii alimentelor. Fabricat din silicon și oțel inoxidabil de calitate, acesta este durabil și ușor de utilizat. Designul său în culorile roșu, negru și argintiu îi conferă un aspect modern și elegant. Termometrul are un ecran digital clar, care permite citirea rapidă a temperaturii, fiind ideal pentru carne, pește sau alte preparate gătite. Compact și ușor de curățat, acest termometru este perfect pentru a asigura gătirea perfectă a mâncării de fiecare dată!

Detalii: 

Culoare: rosu/negru/argintiu

Material: silicon/otel inoxidabil

Termometru digital de bucătărie cu ecran LCD, rezultatul se obține în câteva secunde. Oprirea automată economisește energie și prelungește durata de viață a bateriei.

Usor de folosit - Sonda mai buna cu design inovator rezistent la stropire, perfecta pentru a fi folosita in bucatarie/cuptor/friteuza sau afara pentru gratar

Intervalul de temperatură este de la -50°C (-58°F) la 300°C (572°F).

Detalii

SKU
PX001NHBXPD

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.