Tester de sol pentru PH, umiditate si lumina JZK, plastic/metal, verde, 26 x 6 cm

18,20 Lei (TVA inclus) 28,00 Lei valabil pana la 07 iul.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001BY47X3

Descriere

Testerul de sol nu necesită baterii. Este un instrument multifuncțional, oferă o indicație dacă solul este alcalin, acid sau foarte acid, uscat sau umed, bine luminat sau nu. Acest kit de testare a solului poate fi utilizat ca 3 tipuri de tester: tester de umiditate a solului, tester pH-ul solului și tester de nivel de lumină. Vă poate ajuta să creșteți plantele mai sănătoase. Foarte ușor de utilizat, introduceți încet sondele în pământ mai mult de 2/3 parte, apoi treceți pentru a testa umiditatea / pH-ul / lumina soarelui pe care doriți să măsurați, apoi așteptați aproximativ 10 minute. Contorul de sol 3-în-1 acoperă nevoile de testare de bază pentru grădinarul amator și cultivatorul profesionist deopotrivă. Foarte util pentru grădinărit.

Detalii:

Material: plastic/metal

Culoare: verde

Dimensiuni: 26 x 6 cm 

Detalii

SKU
SX001BY47X3

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.