Plafoniera Semlos, LED, aluminiu/acril, gri, 23 x 2,4 cm

85,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 36
Cod produs - SKU PX001QCRI63

Descriere

Plafoniera Semlos este o lampă cu LED-uri fabricată din aluminiu și acril, având o culoare gri și dimensiunile de aproximativ 23 x 2,4 cm. Acest tip de plafonieră este ideal pentru iluminarea spațiilor interioare într-un mod modern și elegant. Materialul din aluminiu conferă rezistență și durabilitate, în timp ce acrilul permite o dispersie uniformă a luminii și oferă un aspect estetic plăcut. Plafoniera Semlos cu LED-uri este potrivită pentru utilizarea în diverse încăperi, cum ar fi livinguri, dormitoare sau birouri, aducând un plus de lumină și stil în decorul interior.

Detalii: 

Culoare: gri

Material: aluminiu/acril

Dimensiune: 23 x 2,4 cm

Tip bec: LED

Indice ridicat de redare a culorilor CRI80+, care reprezintă lumină vie și naturală, făcând lumina mai ușor de acceptat de ochii noștri.

Putere: 24W

Flux luminos: 2200 lm

Au o durată de viață de 30.000 de ore.

Detalii

SKU
PX001QCRI63
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Produse recomandate

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.