Tub neon LED Lumare, aluminiu, alb, 120 x 4,5 cm, 40W

57,60 Lei (TVA inclus) 96,00 Lei valabil pana la 26 sept.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 89
Cod produs - SKU PB09FWDS9M2

Descriere

Tubul neon LED Lumare este fabricat din aluminiu și are dimensiunile de 120 x 4,5 cm, cu o putere de 40W. Acest tub LED oferă o iluminare eficientă și uniformă, fiind ideal pentru utilizarea în spații comerciale, birouri sau în alte medii care necesită o lumină puternică și clară. Designul din aluminiu asigură durabilitate și o disipare eficientă a căldurii, contribuind la longevitatea produsului. Lumina albă generată de tubul LED este potrivită pentru activități care necesită o vizibilitate bună, iar eficiența energetică a LED-urilor contribuie la reducerea consumului de energie și a costurilor.

Detalii: 

Culoare: alb

Material: aluminiu

Dimensiune: 120 x 4,5 cm

Putere: 40W

Flux luminos: 4800 lm

Temperatura de culoare: 4000K

Unghiul fasciculului de 120° face posibilă iluminarea unei încăperi mari. Calitate excelentă, fabricat conform regulilor stricte de calitate.

Detalii

SKU
PB09FWDS9M2
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.