Jaluzea Zipcode Design, bumbac/poliester, alb, 80 x 210 cm

60,00 Lei (TVA inclus) 120,00 Lei valabil pana la 26 sept.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 1
Cod produs - SKU PLBSL1051.80639510C

Descriere

Jaluzeaua Zipcode Design oferă o soluție elegantă și practică pentru controlul luminii și intimității în orice încăpere. Fabricată dintr-o combinație de bumbac și poliester, jaluzeaua albă asigură o textură plăcută și durabilitate.

Cu dimensiunile de 80 x 210 cm, este ideală pentru feronerie de dimensiuni medii, fiind potrivită pentru feronerie de feronerie de dimensiuni medii, inclusiv feronerie de feronerie de dimensiuni medii sau feronerie de feronerie de dimensiuni medii. Designul său simplu și elegant se integrează ușor în diverse stiluri de decor, oferind un aspect curat și luminos.

Jaluzeaua Zipcode Design permite ajustarea ușoară a luminii, aducând atât funcționalitate, cât și un aspect estetic plăcut în camere de zi, dormitoare sau birouri. Culoarea albă reflectă lumina naturală și ajută la crearea unui ambient luminos și aerisit.

Detalii:

Culoare: alb

Material: bumbac/poliester

Dimensiune: 80 x 210 cm

Detalii

SKU
PLBSL1051.80639510C
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Produse recomandate

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.