Parasolar pentru carucior JuneJour, tesatura, gri, 30 x 67 x 50 cm

90,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 3
Cod produs - SKU PX001D289VJ

Descriere

Parasolarul pentru cărucior JuneJour, din țesătură, de culoare gri și cu dimensiunile de 30 x 67 x 50 cm, este conceput pentru a oferi protecție și confort copilului tău în timpul plimbărilor. Fabricat dintr-o țesătură de calitate, acest parasolar blochează razele dăunătoare ale soarelui și protejează micuțul de expunerea excesivă la lumină și căldură. Designul său adaptabil se fixează ușor pe cărucior, iar dimensiunile sale generoase asigură o acoperire eficientă. Culoarea gri adaugă un aspect elegant și se potrivește ușor cu majoritatea cărucioarelor. Ideal pentru a crea un mediu confortabil și umbros pentru copilul tău în timpul plimbărilor în aer liber.

Detalii: 

Culoare: gri

Material: tesatura

Dimensiune: 30 x 67 x 50 cm

Detalii

SKU
PX001D289VJ

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.