Trepied pentru aparatul foto DSLR Canon Nikon Joilcan, negru, aluminiu, 165 cm

114,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 1
Cod produs - SKU PX001C7T6D5

Descriere

Ajustare largă a înălțimii: picioarele din aluminiu cu 4 secțiuni, cu diametrul de 27 mm, cu cleme de blocare, îl fac la fel de înalt sau scurt, de la 18 inchi la 64 de inchi, după cum aveți nevoie și obțineți lucrurile perfect nivelate. Oriunde doriți să fie, iar picioarele se rotesc acolo unde trebuie să mergeți

Cap de rotire în 3 direcții: Prin acționarea scurtă a mânerului mare și mișcarea de panoramare, capul de panning se rotește ușor cu 90° spre orientare verticală și permite deplasări de la stânga la dreapta și înclinări înainte și înapoi. Vă permite să obțineți o imagine clară a mașinilor care rulează pe autostradă

Ușor și portabil: trepied ultra-compact din material ușor, ușor și portabil multifuncțional și multifuncțional; cântărește doar 1,2 kg, perfect pentru a împacheta.

Detalii:

Material: aluminiu

Culoare: negru

Dimensiuni: 165 cm 

Detalii

SKU
PX001C7T6D5
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.