Set de 3 decoratiuni iluminate fantome de Halloween Geulieby, textil, multicolor, 60 x 67 cm

90,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 91
Cod produs - SKU PX001TWL37F

Descriere

Pachetul conține 3 fantome agățate pentru Halloween. Trei modele fantomă diferite adaugă varietate și distracție decorațiunilor tale. Pentru spiritele amuzante copiii învață să zâmbească. Cele trei fețe scheletice țipătoare te fac cu adevărat să-ți dorești Halloween-ul și sezonul viitorului dovleac..

4 moduri de iluminare LED: spirite strălucitoare de Halloween cu 4 moduri de lumină de culoare diferite, alimentate de 3 baterii LR 44 încorporate (bateria inclusă), inclusiv roșu, verde, albastru și multicolor. Perfect pentru a-ți decora casa ca o casă bântuită, strălucește în întuneric și creează o atmosferă înfricoșătoare de Halloween noaptea. Cu aspectul său izbitor, atrage în mod magic privirile oaspeților și copiilor la petrecerea de Halloween.

:Brațele flexibile ale trei spirite zburătoare pot fi în orice poziție, zburând asupra victimei sau plutind în aer. Un șnur în partea de sus a fantomei, ușor de agățat de ramuri de copac, ușă, camera copiilor, acoperiș sau fereastră. Când se lasă noaptea, par că plutesc în aer și creează o atmosferă misterioasă.

Detalii:

Material: textil

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 60 x 67 cm 

Detalii

SKU
PX001TWL37F

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.