NOU
  • Blender vertical ECG RM 800, 800 W, lame din otel inoxidabil, recipient tocator 500 ml - Img 1
  • Blender vertical ECG RM 800, 800 W, lame din otel inoxidabil, recipient tocator 500 ml - Img 2
  • Blender vertical ECG RM 800, 800 W, lame din otel inoxidabil, recipient tocator 500 ml - Img 3

Blender vertical ECG RM 800, 800 W, lame din otel inoxidabil, recipient tocator 500 ml

275,99 Lei (TVA inclus)
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 12
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU MKTMIRGO-RM800

Descriere

Putere nominala 800 W 
Control simplu cu 1 buton
Controlul vitezei de amestecare prin intensitatea apasarii
Cutit din otel inoxidabil cu 4 lame
Maner ergonomic
Gama de frecvente 65 Hz – 20 kHz
Nivel de zgomot: ≤ 89 dB
Lungime cablu de alimentare 2 m
Cablu de alimentare spiralat extensibil
Tensiune de alimentare 220-240 V (50/60 Hz)
Accesorii incluse in pachet: tocator cu recipient de 500 ml, tel, carlige framantare, recipient de lucru de 600 ml

Blenderul vertical cu imersie ECG RM 800 este destinat pentru prepararea de sosuri, glazuri, supe, maioneze, mancaruri pentru copii, cocktailuri si milkshake-uri. Tocatorul este perfect pentru maruntirea alimentelor tari precum carnea, branza, ceapa, verdeata, usturoiul, morcovii, nucile, migdalele, prunele uscate etc.

RM 800 cu un design premium din otel inoxidabil va ajuta sa pregatiti multe feluri diferite de mancare. Fie ca preparati o supa cremoasa sau un smoothie din fructe, veti duce abilitatile culinare la urmatorul nivel. Viteza de amestecare se controleaza dupa cum aveti nevoie prin intensitatea apasarii butonului. Cablul de alimentare este spiralat si extensibil astfel incat puteti lucra cu blenderul mai departe de priza electrica fara nici un fel de probleme.

Cu acest blender de mana ai control complet asupra pregatirii mancarurilor tale preferate. Un cutit din otel inoxidabil cu 4 lame, un motor puternic de 800 W DC si o greutate redusa fac ca acest produs sa fie performant si confortabil de manevrat. Blenderul va va incanta cu nivelul sau de zgomot surprinzator de scazut.

Accesorii practice
Cu ECG RM 800 veti primi in cutie un set de accesorii practice care extind semnificativ domeniul de utilizare al dispozitivului. Puteti folosi un tocator de legume cu un recipient de 500 ml, doua carlige de framantare, un tel si un bol de amestecare cu volumul generos de 600 ml.

Datorita designului de inalta calitate din otel inoxidabil si a manerului ergonomic, blenderul va fi usor de utilizat si va deveni ajutorul tau in bucatarie pentru o perioada foarte lunga de timp.

Detalii

SKU
MKTMIRGO-RM800
Categorii
Brand
ECG
Dimensiune
Adancime 6.50, Inaltime 35.00, latime 6.50

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.