NOU
  • Uscator de par cu ionizare ECG Modifica Chiara, 1600 W, 2 niveluri de temperatura, concentrator, violet - Img 1
  • Uscator de par cu ionizare ECG Modifica Chiara, 1600 W, 2 niveluri de temperatura, concentrator, violet - Img 2
  • Uscator de par cu ionizare ECG Modifica Chiara, 1600 W, 2 niveluri de temperatura, concentrator, violet - Img 3

Uscator de par cu ionizare ECG Modifica Chiara, 1600 W, 2 niveluri de temperatura, concentrator, violet

109,90 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 20
Cod produs - SKU MKTMIRGO-MODIFICACHIARA

Descriere

Design elegant 
Dimensiuni compacte si greutate redusa
Putere 1400-1600 W
Maner pliabil care face uscatorul de par potrivit pentru calatorii
Ionizator integrat pentru o uscare mai rapida si par mai stralucitor, mai moale si mai sanatos
1 viteza
2 niveluri de temperatura
Concentrator - un accesoriu care ingusteaza fluxul de aer pentru mai mult control asupra uscarii
Consum redus de energie
Nivel de zgomot 80 dB
Lungime cablu de alimentare 1.8 m
Tensiune nominala 220-240 V (50/60 Hz)

Compact si usor, ideal pentru acasa si pentru calatorii
Uscatorul de par ECG Modifica Chiara are o putere de intrare maxima de 1600 W si 2 niveluri de temperatura. Combinatia dintre forma ergonomica si manerul pliabil va garanteaza un maxim de confort in utilizare si transport. Mai mult decat atat are un design foarte elegant.

Cablul de alimentare este suficient de lung de 1,8 m pentru utilizare confortabila.  Pentru siguranta dumneavoastra uscatorul de par este echipat cu protectie impotriva supraincalzirii.

Un par frumos, sanatos si hidratat are nevoie de ionizare
In timpul procesului de uscare, se formeaza ioni incarcati negativ, care reduc aparitia electricitatii statice si astfel nu trebuie sa va faceti griji pentru incurcarea nedorita a parului.

Concentratorul ingust va permite sa directionati cu exactitate fluxul de aer si sa creati o coafura pe placul dvs. in cel mai scurt timp.

Obtinerea volumului maxim
Reglati uscatorul la temperatura mai mica. Incepeti de la radacini si din partea superioara a capului. Impartiti parul in suvite si utilizand un pieptene sau mana, uscati in directia opusa cresterii naturale a parului. Acest lucru va ridica parul de la radacini si veti crea un par bogat in volum.

Aranjarea parului
Pentru o uscarea minutioasa  atasati concentratorul de aer pe uscatorul de par. Setati temperatura mai scazuta si utilizand un pieptene, coafati suvitele individual. Directionati fluxul de aer direct pe suvita de par pieptanat. Daca este nevoie de o fixare mai buna, tineti jetul de aer deasupra fiecarei suvite timp de 2 pana la 5 secunde si rasuciti parul in sus sau in jos.

Uscarea rapida
Selectati temperatura mai ridicata si uscati parul aspru. Scuturati umezeala din parul dumneavoastra cu ajutorul unui pieptene sau cu mana in timp ce miscati continuu uscatorul de par.

Indreptarea parului
Selectati temperatura mai mare si uscati parul aspru. Cand parul este aproape uscat, atasati concentratorul. Impartiti parul in suvite si incepeti sa indreptati de la straturile inferioare. Urmati miscarea pieptenului cu duza pentru aer si glisati incet peste fiecare suvita de par de la radacini pana la varfuri. Incepeti cu  stratul inferior, continuati cu straturile din mijloc si, in cele din urma, indreptati straturile superioare.

Parul ondulat natural
Reglati uscatorul la temperatura mai mica. Impartiti intre degete cateva suvite de par si directionati fluxul de aer intre degete. Pentru mai mult volum, aplecati-va in fata si uscati parul din partea inferioara in sus.

ECG Modifica Chiara este partenerul ideal acasa si in calatorii !

Detalii

SKU
MKTMIRGO-MODIFICACHIARA
Categorii
Brand
ECG
Dimensiune
00, Inaltime 25.50, Latime 7.20, Lungime 14

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.