NOU
  • Uscator de par cu ionizare ECG Modifica Sonica, 1600 W, motor BLDC 110.000 rot/min, indicator temperatura, concentrator magnetic - Img 1
  • Uscator de par cu ionizare ECG Modifica Sonica, 1600 W, motor BLDC 110.000 rot/min, indicator temperatura, concentrator magnetic - Img 2
  • Uscator de par cu ionizare ECG Modifica Sonica, 1600 W, motor BLDC 110.000 rot/min, indicator temperatura, concentrator magnetic - Img 3

Uscator de par cu ionizare ECG Modifica Sonica, 1600 W, motor BLDC 110.000 rot/min, indicator temperatura, concentrator magnetic

399,99 Lei (TVA inclus)
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Stoc 2
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU MKTMIRGO-MODIFICASONICA

Descriere

Forma ergonomica ce garanteaza o utilizare confortabila 
Design elegant
Placut la atingere
Motor BLDC de ultima generatie
Viteza de suflare a aerului de pana la 23 m/s
Viteza reglabila (mare/mica)
Concentrator cu prindere magnetica      
Geanta cu fermoar pentru calatorie
Putere nominala 1600 W
Protectie impotriva supraincalzirii
Nivel de zgomot: ≤ 78dB
Tensiune nominala: 220–240 V~ 50–60 Hz
Lungime cablu alimentare 1,73 m
Dimensiuni 85 × 75 × 250 mm
Greutate (inclusiv cablul) 506 g
Temperatura reglabila cu 4 presetari (rece, cald, foarte cald, temperaturi alternante in cicluri)
Indicator elegant de temperatura a aerului prin culori (aer rece = culoare albastra, aer cald = galben, aer foarte cald = rosu, temperaturi alternate = rosu si albastru)

Ingrijirea de calitate a parului este cheia sanatatii si frumusetii sale. Pe langa produsele de spalare de calitate este important sa acordati atentie uscarii si coafarii. Cu ECG Modifica Sonic va puteti rasfata cu ingrijirea de calitate pe care parul dumneavoastra o merita cu adevarat.

Stil si eleganta
Probabil deja asteptati cu nerabdare sa va uscati parul cu ECG Modifica Sonic. Motorul BLDC de mare viteza va va incanta si uimi cu pana la 110.000 de rotatii pe minut. Puteti obtine coafura dorita in doar cateva momente.

Motoarele BLDC ofera durabilitate ridicata si zgomot electric redus datorita lipsei periilor. Acesta este motivul pentru care motoarele BLDC sunt adesea considerate preferabile in aparatele in care este important sa se evite zgomotul electric.

Un mare avantaj este eficienta, deoarece aceste motoare pot controla continuu forta de rotatie maxima (cuplul). Acesta este motivul pentru care chiar si motoarele BLDC mici pot furniza o putere considerabila. Al doilea mare avantaj este controlabilitatea. Motoarele BLDC sunt controlate, folosind mecanisme de feedback, pentru a furniza exact cuplul si viteza de rotatie dorite. Controlul de precizie reduce, la randul sau, consumul de energie.

Asadar, motoarele BLDC au mai multe avantaje fata de motoarele cu perii conventionale, precum durata de viata mai lunga, zgomot electric redus, controlabilitate si eficienta mai mare.

Control usor cu doua comutatoare
Ionizatorul integrat extrem de puternic reduce generarea de electricitate statica ce apare automat in timpul uscarii. Functia de ionizare ajuta la pastrarea stralucirii naturale.

Poti regla temperatura in functie de tipul tau de par. Aparatul este potrivit indiferent ca ai un par drept sau ondulat, suvite fine sau un par lung si des. Uscatorul va ofera 3 niveluri de setare a temperaturii + aer rece.

Concentrator magnetic
Grila de iesire a aerului detasabila - cu prindere magnetica - faciliteaza accesul la microfiltrul metalic, care este usor de curatat (cu o carpa uscata sau o perie moale) pentru o functionare mai igienica, performante mai bune si o durata mai lunga de viata a uscatorului.

Detalii

SKU
MKTMIRGO-MODIFICASONICA
Categorii
Brand
ECG
Dimensiune
Inaltime 25.00, Latime 7.50, Lungime 8.50

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în

în 1-3 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.